Студентите от СУ ще се обучават на системи за управление на бизнеса

Българската компания за бизнес софтуер Тим Вижън България ще запознае студентите с облачното решение Microsoft Dynamics NAV Cloud

Студентите от СУ ще се обучават на системи за управление на бизнеса

Снимка: Economic.bg

1080 ~ 1 мин. четене

Българската компания за бизнес софтуер Тим Вижън България ще запознае студенти на Софийския университет с модерни системи за управление на бизнеса. 

Управителят на фирмата Росен Караиванов ще изнесе лекция на 27 май,  посветена на ERP системата Microsoft Dynamics NAV пред студенти от специалност "Счетоводство и контрол“, Магистърска програма на Стопанския факултет.

В рамките на обучението студентите ще се запознаят и използват "облачната" версия NAV Cloud на Microsoft Dynamics NAV, разработена от Тим ВИЖЪН България, а хостването на системата в "облачна" среда е осъществено в партньорство с българската компания за облачни услуги "Датикум". 

"Целта на сътрудничеството ни със Софийския университет е да подготвим бъдещите икономисти за работа с едно от най-широко разпространените ERP решения, с което те неизбежно ще се сблъскат при своята бъдеща реализация. Това ще бъде от важно значение както за тях, така и за работодателите, тъй като преминалите през такова обучение студенти вече ще имат необходимите познания и ще могат директно да започнат работа с подобна система, без да се налага компаниите тепърва да инвестират време и средства в обучението им", разказва Росен Караиванов, управител на Тим ВИЖЪН България.

През последните месеци екипът на компанията отчита засилен интерес към системата NAV Cloud от страна на малкия и среден бизнес. 

Подкрепи Economic.bg