Основните валутни двойки за 19 януари

Прогнозите са на анализаторите от Адмирал Маркетс

Основните валутни двойки за 19 януари
136 ~ 2 мин. четене

EUR/USD

 

Евро/долар не направи съществено движение вчера. Сигналите остават неутрални в кратки срокове, вероятно с леки мечешки сигнали за тестването на подкрепата 1.0800. Непосредствена съпротива имаме при 1.0969. Ясен пробив и дневно затваряне над това ниво може да предизвикат бъдещ натиск на биковете за тестването на 1.1060 и основната тренд линия на съпротива. Цената се намира сега в консолидационна фаза, но колкото по-дълго се задържи под тренд линията на съпротива, мечите настроения би трябвало да са преобладаващите на пазара.

GBP/USD

                               

Паунд/долар също беше нерешителна вчера. Цената опита да се повиши, достигайки връх на 1.4322, но се срина надолу след това и закри по-ниско на 1.4240. Изгледите остават низходящи за тестването на региона 1.4200 – 1.4150. Съпротивата за деня се вижда в района на 1.4300 – 1.4350.   

USD/JPY             

                 

Долар/йена направи корекция нагоре вчера и удари 117.82 по-рано днес. Търговските сигнали са възходящи в близка перспектива за тестването на 118.00 – 118.50. Най-близката подкрепа е на 117.25. Ясен пробив под нея може да отведе цената в неутрална зона за търговия с тестване на 116.70 – 116.00. Основните изгледи остават низходящи.

USD/CHF

 

Долар/франк беше колеблива вчера, но като цяло все още успява да задържи възходящите сигнали засега. Очакванията са неутрални, вероятно с леки бичи сигнали за ретестването на ключовата съпротива 1.0120, която е необходимо да бъде ясно пробита нагоре за продължението на възходящия сценарий. Първата подкрепа се вижда в района на 1.0000, последвана от 0.9950, но важна подкрепа остава около тренд линията, както се вижда на четиричасовата графика.

 

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.  

 

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450

Източник: Адмирал Маркетс

Подкрепи Economic.bg