Основните валутни двойки за 5 юни

Прогнозите са на анализаторите от Адмирал Маркетс

Основните валутни двойки за 5 юни
124 ~ 2 мин. четене

Технически анализ на основните валутни двойки за 5 юни

EURUSD


Евро/долар опита да се вдигне нагоре вчера, достигайки връх на 1.1379, но се срина надолу после и закри по-ниско при 1.1237. Изгледите са низходящи в кратки срокове за тестването на 1.1180 – 1.1150. Непосредствена съпротива се вижда на 1.1285. Ясен пробив под това равнище може да отведе цената в неутрална зона за търговия с тестване на 1.1350/80. Както се вижда на часовата графика, цената се плъзна под бичия ценови канал, предполагайки възможни низходящи сигнали, но основните ми изгледи са неутрални.

GBPUSD


Паунд/долар беше колеблива вчера. Цената опита да направи покачване, плъзгайки се над 1.5400, но не успява да се задържи убедително над това ниво засега. Основният ми низходящ сценарий остава валиден, но както можете да видите на часовата графика, цената все още се движи в бичи ценови канал, което предполага възходяща корекционна фаза и се нуждаем от ясен пробив под 1.5340, за да се даде на мечешкия сценарий още един шанс за тестването на 1.5250 или по-ниско. Първата съпротива е около 1.5375, последвана от 1.5440.

USDJPY


Долар/йена направи друго незначително движение вчера. Няма промяна в техническите ми прогнози. Очакванията ми остават неутрални. Потенциален дневен рейндж се вижда между 125.00 – 123.50. Основно аз оставам за нагоре и още предпочитам дългите позиции при спадовете с цели в района на 126.00.

USDCHF


Долар/франк също имаше още едно нерешително движение вчера. Търговските сигнали остават неутрални в близка перспектива. Най-близката съпротива е при 0.9420, чийто пробив може да даде да възходящия сценарий още един шанс за ретестването на 0.9535. В посока надолу, ключова подкрепа остава около 0.9255. Ясен пробив и дневно/седмично закриване под нея ще активират низходящия ми модел за повторното тестване на 0.9070.

 

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в Комисията за финансов надзор: FRN 595450


Източник: Адмирал Маркетс   Подкрепи Economic.bg