10 от най-уникалните горещи бани в света

Тези известни горещи басейни са разположени в някои от най-красивите СПА центрове и курорти в света

10 от най-уникалните горещи бани в света
4709 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова
Cortina d'Amprezzo Resort, ИталияМястито е невероятно -  високо в планината с изглед към известните пет кули в Италия.

Katikies Hotel, Санторини, ГърцияТози зашеметяващ басейн е разположен в пещера, образувана във вулканична скала.

Mystic Hot Springs, Монро, ЮтаБогатата на минерали вода в Mystic Hot Springs излиза от земята с горещина 168 градуса. Тя се охлажда по време на пътуването й до басейните.

St. Regis Lhasa Spa, ТибетБасейнът е облицован с хиляди плочки, поръсени със злато, а водата в него е терапевтична солена вода.

Thermae Bath Spa, АнглияБасейнът предлага страхотна гледка към City of Bath и околните хълмове, както и приятно изживяване в топли и богати на минерали води.

Igloo Village, Цермат, ШвейцарияКой не би искал да се стопли в джакузи, разположено около снежен пейзаж в собствено иглу?

Pamukkale, ТурцияНарязаните тераси с пенливо бял варовик и естествените горещи извори в Памуккале привличат туристи от цял свят.

Spa Bad Aibling, ГерманияТози уникален спа център разполага с няколко куполни мини басейна. Всяка от тях има различна тема, музика и температура на водата.

Green T. House, Пекин, КитайУникалните вани и басейни в Пекин са разположени в една просторна и голяма къща.

Assawan Spa, ДубайКакто повечето неща в Дубай, хидромасажните вани са по-красиви и позиционирани по-високо, в сраавнение с останалата част на света.

Коментари: 0