Помагаме на компаниите да намират най-добрите кадри

Награда Мистър и Мисис Икономика 2015 в категория „Старт в кариерата”

Светлозар Петров, създател и управител на JobTiger:

Помагаме на компаниите да намират най-добрите кадри

Снимка: Икономика-Александър Нишков

Автор: Велина Велинова

За мен винаги най-важна е била упоритата работа. Също така е необходимо бизнесът да се грижи за благосъстоянието на обществото. От тези два постулата се ръководя в дейността си. JobTiger инвестира много в развитието на бизнес средата като цяло. Не се насочваме единствено към неща, които ни носят пари, а се стремим и да помагаме на хората да живеят по-добре, да бъдат по-щастливи с работата си. Това в крайна сметка е нашата професия – да правим така, че всеки да се развива в кариерата си. Работим вече 15 години и със сигурност сме подали ръка на много хора.

Формулата за успешен бизнес съчетава много работа и желязна подготовка. Четох, че не съществува късмет, и съм напълно съгласен с тази мисъл. Има подготовка и улавяне на всеки шанс за развитие. Не оставяме нищо на случайността.

Екипът е най-важната съставка от моята формула за успех. Хората всъщност правят компанията. Те са направили JobTiger това, което е, те са успели да докажат, че могат и че нашата платформа е от полза за потребителите ни. Помагаме на клиентите си да намират най-добрите кадри. JobTiger е във вихъра на бизнеса, свързан с човешки ресурси. Искаме да продължаваме да правим това, в което сме най-добри - компанията работи както за себе си, така и за партньорите си. Смятаме да се развиваме все повече в това отношение.

Съветът ми към всички бъдещи предприемачи е кратък:Работете, работете и пак работете! Не се безпокойте, с работа успехът идва неизбежно!

Коментари: 0