Потребител показа бъдещия Pixel 3 XL месеци преди дебюта му

Представянето на смартфона се очаква да бъде в началото на октомври

Потребител показа бъдещия Pixel 3 XL месеци преди дебюта му

Снимка: Telegram/ Канал Лучкова

Най-новите смартфони на Google – Pixel 3 и Pixel 3 XL, се очаква да дебютират едва на 4 октомври, както стана ясно преди броени дни. Сега обаче в онлайн пространството се появиха любопитни потребителски снимки, показващи „XL” модела – топъл и пресен, току-що изваден от кутията. Изтичането дава по-детайлен поглед върху смартфона на компанията, както и върху някои спецификации и прилежащи аксесоари.

От снимките ясно личи, че устройството ще има масивен прорез в горната част на дисплея – новост, към която повлече крак iPhone X, а след него и повечето конкурентни флагмани. Този на предполагаемия Pixel 3 XL изглежда наистина много голям.

Кадрите подсказват и за слушалки USB-C порт, зареждащ кабел, донгъл, както и microUSB-to-USB-C адаптер. 

Снимките изглеждат легитимни, но все пак трябва да се има предвид, че не са официални. На дисплея на устройството ясно личи моделът Google Pixel 3 XL, но не е изключено тази информация да е била подправена.

Според изображението новият смартфон ще е снабден също с процесор Qualcomm Snapdragon 845, 4GB оперативна памет, стандартния за висок клас телефони 1440p дисплей и новата операционна система Android 9.

Погледнат отзад, Pixel 3 XL изглежда почти идентичен с Pixel 2 XL.

Онова, за което няма яснота по отношение на Pixel 3 смартфоните, е цената и спецификациите на камерите им. Предвид качеството на предшествениците им обаче, които бяха обявени за най-добре снимащите мобилни устройства, очакванията и сега са големи. Те трябва да отговорят и на силната конкуренция на Huawei P20 Pro.

Коментари: 0