Разходка из най-атрактивното издание на \"Флора Бургас\"

Цветното изложение преминава под мотото \"Живей цветно в зелен град\"

Разходка из най-атрактивното издание на \

Снимка: Експозиционен център Флора Бургас

Тазгодишното издание на "Флора Бургас" 2016 е много цветно и атрактивно. Изложението отвори врати на 29 април и вече няколко дни радва бургазлии и гости на града. То бе открито от кмета на Бургас Димитър Николов. В изложението за цветя продукцията си ще представят над 60 фирми. Цветното събитие преминава под мотото "Живей цветно в зелен град" и продължава до 7 май.


В залите на Експо центъра ще бъдат композирани завладяващи цветни арт инсталации, а във вътрешния двор и прилежащите алеи ще се разгърнат търговски щандове на всички участващи фирми и производители.


На 30 април посолството на Холандия в България представи световната инициатива „Зеленият град“. Началото на събитието бе дадено от холандския зам. посланик Питър ван Влийт, който откри изложба от 40 висококачествени фотографии в Приморски Парк – Бургас.


В най-новия експозиционен център в България има много цветя, празнично настроение, музика, шарени великденски яйца и работилница по флористика.


В рамките на програмата влизат още демонстрация по бонсай, карвинг и презентация "Стандарти в производството и търговията на декоративни растения в България".


Всички инициативи са с вход свободен.Коментари: 0