„Гопет Транс“ разширява дейността си във Варна

От компанията се надяват чрез новия регионален офис да отговорят на нуждите на клиентите си, но и да изградят собствена база от партньори превозвачи на местно ниво.

„Гопет Транс“ разширява дейността си във Варна

Снимка: Гопет Транс

1540 ~ 1 мин. четене

Една от най-големите логистично-транспортни компании в България "Гопет Транс" официално откри офиса си във Варна, който ще обслужва цяла Североизточна България и Бургас. Фирмата планира впоследствие да изгради и логистична база в крайморския град. Един от факторите за избор на морската столица като локация за новия клон е развитието на подразделенията на компанията за морски и въздушен транспорт.

Местоположението е избрано да бъде в непосредствена близост до Пристанище Варна - в Западната промишлена зона, и само на 120 км от пристанище Констанца, което може да се ползва за транспортни нужди при необходимост.

„Ако се наложи, сме в състояние бързо да съдействаме на колегите, които оперират с морските доставки. Обслужваме наши клиенти по това направление, както и в областта на въздушните доставки“, уточнява Живко Петров, регионален мениджър продажби в "Гопет Транс" и представител на фирмата във Варна.

От компанията се надяват чрез новия регионален офис да отговорят на нуждите на клиентите си, но и да привлекат нови, като изградят собствена база от партньори превозвачи на местно ниво.

„Разбира се, работим в симбиоза с другите клонове на "Гопет Транс" в София, Румъния, Гърция и Турция, но се стараем да развиваме нова мрежа от клиенти и партньори“, коментира Живко Петров.

Фирмата стартира кампания за подбор на персонал във връзка с разширяването на дейността. Планира се разрастване на екипа и се търсят специалисти с разнороден опит в сектора на спедицията и логистиката. Представителят на компанията във Варна споделя, че търсят амбициозни хора, които желаят да се развиват.

Бизнес планът на компанията включва включва откриване на логистична база в региона и предлагане на логистични услуги, заедно с логистичните бази в София, Букурещ и Гърция.

Коментари: 0