Ресторант Este е отличен с международна награда за винената си листа

От Wine Spectator казват, че се надяват да изберете и да потърсите техните победители в категория винен лист, защото те полагат усилия да докажат своята отдаденост на виното

Ресторант Este е отличен с международна награда за винената си листа

Снимка: Este/Facebook

Автор: Александра Сотирова

Някои хора предпочитат да откриват нови вълнуващи вина, а други се наслаждават на чудесни примери от класиката, но което и да предпочитате със сигурност може да го откриете в луксозния софийски ресторант Este.

Заслужено винената листа на Este получи отличие и награда от авторитетното американско издание Wine Spectator. Тя се съставя от сомелиера на заведението Йордан Кирилчев, който е носител на наградата Сомелиер на годината за 2014 г.

„Горди и щастливи сме от признанието на авторитетното американско издание Wine Spectator и наградата, която получихме за нашата винена листа! За нас най-високото качество винаги е било приоритет, защото знаем, че вие, нашите клиенти, заслужавате само най-доброто!”, пише на Facebook страницата си екипът на заведението.

За да се класира за награда винената листа трябва да предоставя пълна и точна информация, включително реколти и наименования на всички селекции. Пълните имена на производители, коректното изписване и цялостното представяне на списъка също се взимат предвид.

От Wine Spectator казват, че се надяват да изберете и да потърсите техните победители в категория "Винен лист", защото те полагат усилия да докажат своята отдаденост на виното. Сега всичко, което трябва да направите, е да се насладите.

Коментари: 0