Samsung избра деня, в който да покаже своя Galaxy Note 9

Това ще се случи на 9 вгуст

Samsung избра деня, в който да покаже своя Galaxy Note 9
Корейският гигант потвърди датата 9 август като официалната, на която ще представи новото си Galaxy устройство. Компанията разпрати покани за насрочено за тогава събитие. Въпреки че никъде черно на бяло не се споменава модела Note 9, наблюдателните погледи бързо разпознаха издайнически детайли, подсказващи с почти абсолютна сигурност, че става дума тъкмо за него. Първо, времето съвпада – предходният Note 8 също бе лансиран през август. От друга страна, на снимката личи емблематичната за серията писалка на въпросното устройство, което ще бъде представено на 9 август. 

Информация, че Samsung планира да покаже Note 9 на въпросната дата се появи по-рано през юни. Сега тази датата бива официално потвърдена. 

Както писахме и тогава, очакванията са, че новият модел от серията няма да се различава особено от Note 8, особено визуално. Същата беше ситуацията и с Galaxy S9 спрямо предшественика си S8. 

И при тази серия фокусът ще падне върху подобрения по камерата, а не върху дизайна. Поканата обаче подсказва за появата на нов цвят в гамата, а именно жълто. 

Като се има предвид навика на Samsung да експериментира с нововъведения именно в Note устройствата си, някои експерти прогнозират, че смартфон номер 9 от въпросната серия може да дойде със скенер за пръстови отпечатъци директно в дисплея. Това обаче ще стане ясно едва през август. 
Коментари: 0