Samsung изненадващо показа нов флип телефон

Очаква се Galaxy Z Flip да бъде официално представен във вторник

Samsung изненадващо показа нов флип телефон

Снимка: Видео кадър Samsung

8080 ~ 1 мин. четене

Низът от победи за корейския филм „Паразит“ не беше единствената изненадваща част от Оскарите. Samsung също шокира някои зрители, като разкри новия си флип телефон, пише CNN. Компанията показа Galaxy Z Flip в 30-секундна реклама по време на филмовите награди, два дни преди официалното си събитие за представяне на нови устройства.

Рекламата показва телефона в действие, включително при отваряне, като той се превръща в един голям екран.

Засега около новия модел остават много неизвестни, които вероятно ще бъдат разкрити по време на събитието във вторник, а в края на рекламата се рекламира самото събитие на 11 февруари.

Galaxy Z Flip ще бъде един от малкото сгъваеми телефони на пазара. Преди това Samsung имаше проблеми със стартирането на Galaxy Fold - 4,6-инчовия си смартфон, който се отваря в 7,3-инчов таблет. Телефонът влезе в продажба миналата есен след няколко месеца закъснения заради дефекти и проблеми.

След него се появи и новата Motorola Razr с цена от 1500 долара. Тя бе пусната в продажба преди дни и привлече много фенове, въпреки някои проблеми, за които беше докладвано още в първия ден на продажбите.

Подкрепи Economic.bg