Scale Focus придоби Upnetix

Upnetix е една от 50-те агенции в света, сертифицирани за разработка на Google

Scale Focus придоби Upnetix
2228 ~ 1 мин. четене

Българската софтуерна компания ScaleFocus присъединява 100% от софийското дружество Upnetix към портфолиото си. 

Upnetix е една от 50-те агенции в света, сертифицирани за разработка на Google, с фокус върху дигитална трансформация и устойчиви уеб и мобилни софтуерни решения. Компанията има персонал от 120 души. Обявена е за най-динамично развиващата се организация във софтуерния и аутсорсинг сектор в България за 2017 г. и 2018 г. в класацията „Топ 100“ на ИКТ.

 С присъединяването на Upnetix, екипът ни ще наброява над 600 професионалисти, които предоставят цялостна консултация, ефективно изпълнение и иновации на своите клиенти. Виждаме чудесна възможност да повишим добавената стойност, която предоставяме на клиентите си, да ускорим растежа си и да се превърнем в една от най-значимите, базирани в ЕС, компании в областта на дигиталната трансформация", коментира Пламен Цеков, изпълнителен директор на ScaleFocus.

ScaleFocus е основана през 2012 г. в София. Компанията е специализирана в областта на съвременните софтуерни технологии и дигитална трансформация чрез автоматизация, използване на облачни технологии и модернизация на наследствени системи. Обслужва средни и големи корпоративни клиенти в Северна Америка и Западна Европа. Има офиси в Лондон, Мюнхен, Цюрих, Вашингтон, Пловдив и Бургас. През октомври т.г. компанията планира да открие свое представителство и във Варна. Към септември 2018 г. ScaleFocus има над 500 служители.

Подкрепи Economic.bg