ScaleFocus откри нов офис в Пловдив и търси IT специалисти

До края на 2020 г. се очаква пловдивският екип да нарасне до 200 души

ScaleFocus откри нов офис в Пловдив и търси IT специалисти

Снимка: ScaleFocus

Българската софтуерна компания ScaleFocus откри нов офис в Пловдив. Той се намира в Каменица Офис Парк и в него ще работят над 100 софтуерни инженери. 

До края на 2020 г. се очаква пловдивският екип да нарасне до 200 души. Търсят се специалисти с основни профили в областите на Java, Salesforce, .NET, Front-End, Quality Engineering. 

Софтуерните инженери от Пловдив работят по предизвикателни и ключови проекти за компанията и това е една от основните причини за постоянното разрастване на екипа.

ScaleFocus развива дейност в Пловдив от 2014 г., когато стана една от първите софтуерни компании, стъпили в града под тепетата. Броят служителите ѝ там към днешна дата надхвърля 100 души.

Общата площ на новото офис пространство е около 1200 квадратни метра, като с оглед на планирания растеж то ще нарасне до 1800 кв. метра през юни. 

В началото на годината от ScaleFocus обявиха, че ще инвестират 45 милиона евро в Северна Македония, с цел откриване на развоен център за над 300 специалисти в столицата Скопие. 
Коментари: 0