Шакира пуска своя игра

\"Love Rocks\" залага на екзотични пътувания и любов

Шакира пуска своя игра

Колумбийската певица Шакира ще си партнира със създателите на Аngry Birdsза пускането на играта си “Love Rocks”, която ще е достъпна като приложение за смартфони с Android и Apple.

“Love Rocks” залага на любовта, скъпоценните камъни и пътуванията до различни дестинации, подбрани специално от Шакира. Първите три „свята“ в нея са Барселона, Тадж Махал и Ел Дорадо, митичният град от злато в родината на певицата Колумбия. Докато пътувате, можете да се наслаждавате на песните й “Loca”, “Wherever, whenever” и “Ojos Asi”. С играта можете да откриете красотата и символиката на различни камъни и елементи.


Освен това можете да получите достъп до новата музика на певицата. След достигане на определен брой нива играчите ще бъдат възнаградени с възможността да свалят албум на колумбийската изпълнителка.

„Има толкова забавни начини, по които да представяме музиката си. Това е просто моят нов начин за пряк диалог с феновете”, обясни Шакира. „Мисля, че в последните 20 години границата между изкуство и технологиите се замъгли и вместо да стоим един срещу друг, можем да се допълваме взаимно”, каза певицата, цитирана от БГНЕС.

Според нея технологията може да изведе музиката на съвсем друго ниво. Шакира следва стъпките на риалити звездата Ким Кардашиян, която направи огромен международен успех със собствената си игра, донесла й приходи в размер на 113 млн. долара след пускането й през 2014 г.

Коментари: 0