„Шарлопов груп“ инвестира 5 млн. лв. в Парк Хотел „Пирин“

В строителството на разширението са участвали само български фирми

„Шарлопов груп“ инвестира 5 млн. лв. в Парк Хотел „Пирин“
18601 ~ 1 мин. четене
Новата хотелска част на Парк Хотел „Пирин“ в Сандански бе официално открита вчера от мениджърите на „Шарлопов груп“ – Ева Шарлопова и Бояна Шарлопова, кметът на община Сандански Кирил Котев и зам.-министърът на икономиката Александър Манолев.

„Непрекъснато нарастващият интерес към живописния район на Сандански, известен с многобройните си СПА и балнео условия за почивка, беше сред основните ни мотиви за изграждането на новата хотелска част. Мотивира ни и стремежът да осигурим на нашите гости възможно най-качествените услуги в бранша“. Това заяви изпълнителният директор на „Шарлопов груп“ Ева Шарлопова.

„В изпълнение на ангажиментите ни към община Сандански строителството беше възложено на местна строителна фирма. В реализацията се включиха над 100 специалисти и работници. В етапа на строителството първоначално планираната инвестиция от 4 млн. лв. се увеличи с още 1 млн. лв. за да достигнем високите стандарти на обслужването. Разчитаме изключително на български партньори, за което им благодаря!“, каза Бояна Шарлопова, член на борда на директорите. Новата част на хотела включва 54 луксозни стаи, 2 стаи „Стандарт” и 2 апартамента „Лукс”. 

Като част от политиката за корпоративна социална отговорност хотелът е сред инициаторите на дуалното обучение и подготвя младежите за пазара на труда. Учениците от града имат възможност да получат професионална квалификация, упражнявайки бъдещата си професия в луксозния 5-звезден хотел.
Коментари: 0