Швейцарска компания търси стажанти в Техническия университет

Стажът продължава 6 месеца

Швейцарска компания търси стажанти в Техническия университет

„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД, глобален разработчик и доставчик на кабелни системи за висококачествени комуникационни мрежи, търси стажанти в Техническия университет в София. Компанията участва с щанд на започналите днес „Дни на кариерата“ във висшето учебно заведение, които се провеждат в периода 23-24 октомври 2018 г. На информационния щанд на „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД се представя фирмата, стажантската програма за 2019 г. и свободните позиции в предприятието - „Механичен дизайнер“ и „Инженер в производството“.

„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД презентира на студентите шестмесечната си стажантска програма за 2019 г. с възможност за разгърване на знания и потенциал в избраното направление. Третото издание на стажантската програма ще се проведе от юли до декември 2019 година. Тя е насочена към завършващите 3-та година на обучение в университет през 2019 година или са придобили бакалавърска или магистърска степен в някое от следните направления: Инженерни специалности, Индустриален мениджмънт, Електротехника, Икономика, Бизнес администрация или Човешки ресурси. 

Кандидатите трябва да бъдат ориентирани към постигането на резултати, да са аналитични и упорити, проактивни и жадни за нови знания и умения, и да работят добре в екип. Изискванията са да имат академичен резултат над 4.50, силен интерес в избраното направление, да работят с MS Office и добро ниво на английски език (ниво B2).

Шестмесечната стажантска програма дава възможност за придобиване на  професионален опит в следните направления: Човешки ресурси, Качество, Проучване и развитие, Управление на верига на доставки, Работа в модерна международна производствена компания, Предизвикателни проекти, Индивидуален план за обучение. Студентите ще имат персонален ментор, конкурентно възнаграждение, социални придобивки, като ще бъдат назначени на трудов договор за 6 месеца. В края на програмата ще получат сертификат за стажа.

За да се включат в третото издание на шестмесечната стажантска програма на „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД, кандидатите трябва да изпратят актуална автобиография, описание на личната си мотивация и цели за присъединяване към екипа на е-mail: recruitment_bg@rdm.com до 30 април 2019 г.

„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД е част от международната група Райхле Груп (Reichle Group), която работи в повече от 40 страни. Компанията е основана през 1964 г. и е в топ 3 в сектора в Европа и Средния изток. Продуктите се използват за изграждане на офисни мрежи, центрове за данни и публични мрежи. В България има още една фирма от групата. Търговското дружество "Р и М България" ЕООД е фирма, която е основана през 2007 година, със седалище и адрес на управление град София. Тя предлага портфолио от висококачествени продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни. Компанията оперира на 13 пазара в Югоизточна Европа, ръководени от офиса в София, и разполага с висококвалифицирани експерти в областта на мрежовото оборудване.

Коментари: 0