София ще е домакин на първа по рода си конференция за криптовалути и дигитални финанси в България

The Crypto CONF 2018 е част от стартиралия в края на 2016 г. проект The Business Storm

София ще е домакин на първа по рода си конференция за криптовалути и дигитални финанси в България
София ще е домакин на първата по рода си конференция за криптовалути и дигитални финанси в България. The Crypto CONF 2018 ще се състои на 11 май 2018 г., петък, от 09:00 до 17:00 ч. в Интер Експо Център.

Очакванията са форумът да събере на едно място представители на бизнеса, финансовия сектор и дигиталното предприемачество. Конференцията ще се състои от разнообразни панели обучения, симулации, практически упражнение, ICO състезание и др.

Международни лектори и доказали се предприемачи от България и региона ще засегнат темите блокчейн технология и лична сигурност в дигиталните плащания, криптовалути, спекулации, ICO, P2P инвестиране, децентрализирана икономика, инвестиции и др.

The Crypto CONF 2018 е част от стартиралия в края на 2016 г. проект The Business Storm  – бизнес семинар от ново поколение, който привлече внимание на световно ниво и днес вече се развива под бранда Business Storm Global. През 2017 г. форматът бе реализиран и в Лисабон, Португалия, с подкрепата на местни и държавни институции, предприемачески хъбове, бизнес организации и инвеститорски фондове. През тази година проектът се разгръща на 3 континента (Европа, Северна Америка и Азия), 8 държави (САЩ, Великобритания, Германия, Турция, Сингапур, Китай, Тайланд, България) и 10 бизнес събития в 9 града (Ню Йорк, Филаделфия, Лондон, Берлин, Истанбул, Сингапур, Хонг Конг, Банкок и София). Събитията извън страната ще се проведат под формата на кръгли маси, на които представители на местната администрация, бизнеса и неправителствения сектор ще обменят опит и идеи. В рамките на събитията България и по-специално София ще бъдат представени като стратегически хъб за развиване на бизнес и международни компании.

Проектът Business Storm Global е отличен от програмата за предприемачество на Държавния департамент на САЩ - Young Transatlantic Innovative Leaders Initiative (YTILI), която цели заздравяване на връзките и взаимодействието между европейски и американски бизнеси. Държавният департамент на САЩ е официален партньор на проекта в насърчаването на трансатлантическата бизнес и предприемаческа дейност.

До момента лектори на изданията Business Storm Global са били специалисти от: Google, Thomson Reuters, World Economic Forum, World Business Dialogue, Fortune 500 компании, University of Oxford и много други.
Коментари: 0