TaxiMe вече предлага регистрация на банкова карта

От сметката на клиента автоматично ще се изтегля сумата на изминатото разстояние

TaxiMe вече предлага регистрация на банкова карта
Популярното приложение за онлайн повикване на такси в София TaxiMe вече предлага възможност за регистриране на банкова карта. По този начин отпада необходимостта да се плаща в брой или да се използва пластика и ПОС терминала в колата. Веднъж регистрирана банковата карта в приложението сметката на притежателя й се задължава автоматично със сумата за изминатото разстояние.

TaxiMe и Visa са стартирали сътрудничество, което дава на притежателите на тази карта бонус от 10 лв., който могат да използват на части в няколко пътувания.

„Нуждата от такъв вид услуга нараства през последните години – потребителите отдавна оценяват плюсовете на електронните плащания при ползването на таксиметрови услуги.  Партньорството ни с лидер в индустрията има за цел да подобри тяхната технология чрез нашите иновативни решения и да гарантира високо ниво на услугата за стотици потребители ежедневно,“ коментира Красимира Райчева, мениджър на Visa за България.

Стартът на обновеното приложение е придружено от промоционална кампания. До 30 септември 2017 г. потребителите ще могат да пътуват с отстъпка от два лева за всяко от първите си пет пътувания, след регистрация на карта Visa.  Право на участие имат всички притежатели на кредитни и дебитни карти Visa, издадени на територията на България преди 25 април 2017г.

В момента новата версия на TaxiMe е налична за Android, а тази за iOS ще бъде достъпна до няколко дни, съобщават от компанията. От там посочват, че обновеното приложение създава условия за позитивна промяна в пътната обстановка на града, тъй като пътникът получава яснота относно времетраенето и цената на услугата. За шофьорите и компаниите, към които принадлежат, то осигурява сигурност за техните приходи.

“Радваме се, че открихме партньор като Visa, за който иновацията е движеща сила и част от културата на компанията.  Партньорството ни ще донесе положителна промяна в нашия прекрасен град и сме истински горди, че имаме подкрепата на Visa“, каза Христо Чернев, създателя на приложението TaxiMe.

Механиката на регистрация и използването е проста. Първо картодържателят стартира приложението TaxiMe, което локализира текущото му местоположение. Пътникът посочва дестинацията си и уточнява метода на плащане, като може да се възползва от подкрепените от Visa нови функционалности на на TaxiMe. След това TaxiMe открива кола, която отговаря на изискванията, и посочва оставащото време до пристигането ѝ. Пътниците могат да видят  предварително крайната сума за пътуването и при желание да определят допълнително възнаграждение за водача.  При достигане на дестинацията, пътникът може просто да излезе от колата и сметката му ще бъде таксувана с точната сума плюс посоченото възнаграждение.
Коментари: 0