Toshiba показа новите попълнения в своята Z-серия

Те ще се предлагат в Европа през първото тримесечие на годината

Toshiba показа новите попълнения в своята Z-серия
192 ~ 2 мин. четене

Toshiba показа своите нови попълнения в Z серията с 6-о поколение процесори IntelCore. Актуализациите включват Portégé Z20t-C (12.1"), Portégé Z30-C (13.3"), Tecra Z40-C,(14"), както и 15.6-инчовия Tecra Z50-C. 

Моделите разполагат с общо докинг решение, софтуер и AC адаптори за по-лесното управление на различните устройства. 

Наличните 6-о поколение процесори Intel Core предлагат по-добра производителност и по-ниска консумация на енергия в комбинация с оптимизирана работа с новия Windows 10. 


Обновената Z-серия сега предлага още по-впечатляващ живот на батерията за максимална мобилност и спокойствие за тези, които не се ограничават с работно време. Portégé Z20t-C, който включва 6-о поколение процесори Intel Core M, също така разполага и с новия USB 3.1 Type-C Gen 1 порт и може да се използва както като мощен ултрабук, така и като безшумен таблет. Устройството разполага със забележителните почти 19 часа живот на батерията или повече от два работни дни без необходимост от зареждане.

Моделът Portégé Z30-C е идеален за професионалистите, които са в движение и разполага с до 16 часа живот на батерията. 14-инчовият Tecra Z40-C е създаден да предоставя оптимален баланс между мобилност и продуктивност. Неговият по-голям екран е с Full HD резолюция, която подобрява продуктивността, без да прави компромис с мобилността и разполага с до 15 часа възможност за автономна работа. 


15.6-инчовият Tecra Z50-C е идеален заместител на настолния компютър, като предоставя максимална продуктивност както в офиса, така и извън него. Той идва с 4 USB 3.0 порта и опционално оптично дисково устройство, както и клавиатура с подсветка за работа и в по-затъмнена среда. 

Актуализираните версии на Portégé Z20t-C, Portégé Z30-C, Tecra Z40-C и Tecra Z50-C ще се предлагат в Европа през първото тримесечие на 2016 г.


Коментари: 0