Transavia открива нова линия от Амстердам до София

Цените на билетите започват от 29 евро в едната посока

Transavia открива нова линия от Амстердам до София
940 ~ 1 мин. четене

Нискотарифната авиокомпания Transavia, част от Air France - KLM Group, стартира 3 пъти седмично директни полети между София и Амстердам. По искане на туристическата индустрия, Transavia реши да добави София към своята полетна мрежа.

Билетите от София до Амстердам ще се предлагат на цени от 29 ввро (в зависимост от наличността, еднопосочно, с вкл. такси) и могат да бъдат резервирани на интернет страницата на авиокомпанията - www.transavia.com.

"Много сме щастливи, че можем да предложим директна връзка 3 пъти седмично между София и Амстердам. За нас е удоволствие да посрещнем българските пътници на борда и да им предложим атрактивни цени. Вярваме, че този маршрут ще продължи да се развива и в бъдеще", сподели Анита Зундер, говорител на Transavia.

Transavia е част от AIR FRANCE-KLM Group и повече от 50 години изпълнява редовни и чартърни полети. В момента в полетната й мрежа има над 110 дестинации, основно в Европа и Северна Африка. Това е най-достъпната нискобюджетна авиокомпания в Европа и сред водещите по отношение на гостоприемство, обслужване и дигиталност. 

Нискотарифната авиокомпания оперира от 7 основни летища в Европа: в Холандия – Амстердам, Ротердам/Хага и Айндховен; във Франция – Париж, Нант и Лион; в Германия – Мюнхен.

Коментари: 0