Уиски Фест София 2016 посреща гостите си с над 300 вида уиски

Фестивалът ще представи известни и екзотични марки уиски на десетки световни дестилерии

Уиски Фест София 2016 посреща гостите си с над 300 вида уиски
4127 ~ 2 мин. четене

За пета поредна година Уиски Фест София ще събере на едно място всички любители и жадни за знания в областта на уиски културата. Организаторите са подготвили над 300 разновидности уиски на 86 марки, предложени на повече от 30 специални щанда.

Фестивалът ще даде възможност на посетителите да се срещнат със своите любими вкусове или дебютни предложения за България. Престижното събитие ще се проведе от 28 до 30 октомври в Sofia Event Center в Paradise Mall,

Билети за Уиски Фест София могат да се купят през сайта на събитието http://whiskeyfestsofia.bg/, в магазините Casavino в София и Варна,магазин Enoteka в Бургас, Whisky Castle и Интермакс в Пловдив, както и в няколко уиски бара като Whisky Library и Сандък в Пловдив, Masterpiece и Caldo в София, Martini bar Варна, както и на място в Sofia Event Center.

Цената на стандартeн билет е 25 лв., а на премиум - 35 лв. Те осигуряват достъп до трите дни на фестивала, възможност да се опитат напитки в различните категории в количество от половин унция, професионална дегустационна чаша и каталог, описващ подробно представените вкусове и дестилерии. 

На място ще се продава уиски валута, която дава възможност за обогатяване на репертоара от опитани марки и селекции. В магазина на фестивала ще се предлагат всички представени уискита на преференциални цени, както и специализирана литература, дегустационни чаши и аксесоари.

Майсторските класове, които могат да се посетят в Sofia Event Center, ще предлагат подбрани селекции от известни брандове и ще бъдат водени от експерти от световна класа. Темите, лекторите и самите марки, които ще бъдат дегустирани, се публикуват на онлайн страницата на Уиски Фест http://whiskeyfestsofia.bg/


Пълната програма и допълнителна информация може да намерите на www.whiskeyfestsofia.bg и

https://www.facebook.com/whiskeyfestsofia

Подкрепи Economic.bg