УниКредит Булбанк стартира ежегодната си стажантска програма

По време на стажа се изплаща финансово възнаграждение

УниКредит Булбанк стартира ежегодната си стажантска програма
2243 ~ 1 мин. четене
УниКредит Булбанк даде старт на ежегодната си платена стажантска програма. В нея могат да се включат студенти и млади професионалисти, които искат да започнат своя кариерен път във финансовия сектор. В рамките на цялата 2019 г. кандидатите ще могат да изберат и заявяват своето желание за стаж както в самата банка, така и в нейните дружества за лизинг, факторинг, стоково кредитиране и застраховане.

През 2018 г. в програмата на финансовата институция се включиха 340 стажанти, като една трета от тях са били назначени на постоянна позиция след това.

Възможностите за започване на стаж в УниКредит са разнообразни – в екипите на клоновата мрежа в цялата страна, както и в следните дирекции и отдели: „Банкиране на дребно“; „Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране“; „Информационни технологии“; „Операции“; „Управление на риска“; „Необслужвани кредити“; „Обслужване и удовлетвореност на клиентите“; „Маркетинг и реклама“; „Връзки с обществеността и комуникации“; „Човешки ресурси“ и „Центъра за контакт с клиенти“.

Всеки желаещ да се включи в Стажантската програма може да кандидатства, като попълни този формуляр.
Коментари: 0