В Норвегия погрешка излъчиха реклама на Galaxy S10 преди дебюта му утре

Юбилейният смартфон от серията Galaxy S10 ще бъде представен на 20 февруари

В Норвегия погрешка излъчиха реклама на Galaxy S10 преди дебюта му утре

Снимка: БТА

Samsung явно не е много добра в опазването на тайната около предстоящия си флагман Galaxy S10, пише Mashable. Подробности за все още непредставеното устройство изтекоха вече на няколко пъти – видяха се снимки, разбраха се и технически спецификации. Сега обаче в пространството се появи цяла телевизионна реклама. 

Клипът е бил излъчен по погрешка в норвежката TV2. За първи път това бе забелязано и споделено от The Verge. По-любопитното е, че рекламата не показва нищо повече от вече известното за смартфона.От него, както и от всички слухове по-рано, става ясно, че Galaxy S10 ще има двойна селфи камера и дисплей без прорез в горната част. Кадрите хващат и наличието на ултразвуков скенер за отпечатъци, както и тройна задна камера. 

Забелязват се и новите безжични слушалки Glaxy Buds, които ще може да се зареждат чрез поставянето на кутийката им върху корпуса на телефона. 

Телефонът ще бъде представен официално утре, 20 февруари. Той е юбилейният модел от серията Galaxy S, като е очаква да се появи и в 5G версия. 
Коментари: 0