Vivacom с нов отдел

Той ще се оглави от Августин Миланов

Vivacom с нов отдел
280 ~ 1 мин. четене

Като водещ оператор на телекомуникационния пазар, VIVACOM следва тенденциите в развитието на маркетинга и рекламата. За да се фокусира върху все по-нарастващите възможности на дигиталните канали за комуникация, в компанията се създава нов отдел „Дигитален и търговски маркетинг“. 

Начело на функцията застава Августин Миланов. На позицията старши мениджър той ще отговаря за цялостната стратегия за дигитално присъствие на бранда VIVACOM, както и за всички маркетингови инициативи на компанията, насочени към директна връзка с потребителите.

Августин Миланов има дългогодишен опит в маркетинг отдела на VIVACOM, в който постъпва като стажант през 2006 г. Доказва бързо високите си професионални умения и преминава през различни нива на йерархията – специалист, старши специалист, младши мениджър, мениджър, старши мениджър. 

Успява да изгради успешен екип, който има основна роля в ребрандирането на компанията през 2009 г. и създаването на нова, модерна визия на магазините на марката. Августин е бакалавър по Икономика от Университет за национално и световно стопанство и магистър по Стопанско управление от Югозападен университет.Подкрепи Economic.bg