Volvo Cars представи \"произведение на изкуството\"

Разработката съчетава мобилна работна станция, режим за забавление и пълна релаксация

Volvo Cars представи \
472 ~ 2 мин. четене
Volvo Cars представи уникално произведение на изкуството, базирано на интериора на новия S90 Excellence, който е най-доброят вариант на S90. "Скулптурата" ясно илюстрира как ще изглежда централната конзола в новия S90, както и способността на Volvo Cars да доставя нов и вълнуващ поглед върху прогресивния лукс.

"Имахме изключително положителна обратна връзка с нашите Lounge Console Concept в XC90, затова  искахме да направим стъпка по-близо до реалността в Excellence интериора на S90. С този интериор ние искахме да се създаде произведение на изкуството, скулптура. Взехме много от оригиналните концепции и ги съживихме", каза Робин Пейдж, вицепрезидент интериорен дизайн на Volvo Cars.

Като се започне от задната страна, разработващият екип на Volvo Cars добави най-удобните места за сядане и върховно удобство на централния контрол панел за функции като:  нагряване/охлаждане, звуковата система, функция за масаж и на голям мултимедиен екран. Задният подлакътник е върху хладилна инсталация и е снабден с две ръчно изработени кристални чаши от шведския производител Orrefors.

"Един от ключовите елементи е премахването на предната пътническа седалка. Ние я премахнахме, за да предостави, неограничена видимост напред и усещане за простор и светлина. Това предоставя,  незабавен и изключително успокояващ ефект ", каза Робин Пейдж.

Lounge Console концепцията на S90 Excellence осигурява три удобни алтернативи - мобилна работна станция, която съчетава сгъваема работна маса и голям екран за проверка на имейли или видео-конферентна връзка; режим за забавление, където можете да се видят последните Netflix предавания и режим на пълна релаксация, където можете да наклоните седалката си, да вземе една студена напитка от хладилника и да се отпуснете.

"Нашият отличителен подход към интериорния дизайн има за цел да достави луксозенo и успокояващо преживяване. Изкуството на скандинавският дизайн е въплъщение на всички неща, които подобряват начина на живот и това е нещото, което Volvo Cars прави най-добре", каза Томас Ингелант, старши вицепрезидент дизайн на Volvo Car Group.

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg