Wizz Air пуска 20% отстъпка за всички полети до Израел

Цените на билетите започват от 39,99 лв.

Wizz Air пуска 20% отстъпка за всички полети до Израел
Автор: Божидара Иванова

Нискотарифният авиопревозвач Wizz Air пусна 20% отстъпка на всички полети до и от Израел, резервирани днес, 31 октомври. Офертата е валидна за всички пътници и е за период на пътуване до 16 декември 2018 г.

Цените на билетите започват от 39,99 лв. Полетите се извършват четири пъти седмично до Тел Авив и два пъти в седмицата до Ейлат. Промоцията е валидна днес до полунощ. 

Тел Авив е един от най-колоритните градове в света. Той е и един от най-новите. Известен е със своята разнообразна култура, впечатляваща архитектура, красиви плажове и бурен нощен живот. Градът също така е считан за център на модерността. 

Ейлат е най-южният град в страната. Наричан е оазисното градче на брега на Червено море. Той предлага съчетание от планински пустинен пейзаж, красив залез и целогодишно слънчево време. Ейлат е един от най-красивите градове в Израел, а от 1985 г. има статут на безмитна зона.  

Авиокомпанията предлага и възможност за резервация на няколко билета, без да е необходимо да се посочи името на останалите пътници. Услугата Flexible Travel Partner изисква тази информация при чекиране. 

Коментари: 0