Wizz Air спира всичките си полети и до Малта

Това е поредната дестинация, до която превозвачът преустановява полетите си заради COVID-19

Wizz Air спира всичките си полети и до Малта
Wizz Air спира всичките си полети от и до Малта от 21 март до 10 април 2020 г. Мярката на дружеството е в резултат на наложените ограничения за пътуване с цел овладяване на пандемията COVID-19.

От България Wizz Air изпълнява директни полети София-Малта, които ще бъдат отменени до 10 април.

Това е поредната дестинация, до която превозвачът преустановява полетите си. В рамките само на седмица Wizz Air спря всичките си полети от България до Италия, Испания, Израел и Полша. 

Пътниците с резервации, засегнати от спирането на полетите, ще бъдат автоматично информирани по имейл, в случай че са направили резервациите си директно на сайта на авиокомпанията или чрез мобилното приложение. 120% от първоначално платената такса автоматично ще бъде заредена в WIZZ акаунта на клиента, като сумата може бъде използвана през следващите 24 месеца за закупуване на продукти и услуги на Wizz Air. 

Пътниците могат също да изберат пълно възстановяване на парите в брой – което ще отнеме повече време, и ще бъдат информирани за необходимите стъпки, за да получат банков превод или превод към банкова карта, в отделен имейл. В този случай клиентите ще имат право само на 100% от първоначално платената тарифа.

Пътниците, които са направили своите резервации чрез туристически агенции, включително онлайн туристически агенции, трябва да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.

Коментари: 0