Започва ремонт на пътя за Перник през Владая

Ще бъде ремонтирана и Източната тангента на София

Започва ремонт на пътя за Перник през Владая
2828 ~ 1 мин. четене

Стартира поетапен ремонт на участъка от път I-1 (Е-79) София - Перник, през Владая. Ремонтът ще започна 26 септември от отсечката между „Черния кос“ и КПП „Владая“. Ще се работи и в двете платна в посока София. Движението ще се пренасочи двупосочно в платната за Перник.

За улеснение на трафика по време на строителните дейности, безопасното и безконфликтно пътуване, Агенция „Пътна инфраструктура“ препоръчва на шофьорите да използват автомагистрала „Люлин“ и третокласния път Голямо Бучино - Мало Бучино - Суходол.

Ремонт започна и на Източната тангента на София. Ще се ремонтира участъкът от АМ „Тракия“ до Северната скоростна тангента.

Ремонтните работи се предприемат за повишаване безопасността на движение през зимните месеци. От пътноподдържащите дружества ще се изисква да работят с пълна мобилизация, за да може предвидените дейности да завършат в максимално кратък срок.

Шофьорите ще бъдат уведомявани своевременно за всеки етап от извършваните строителни работи и временната организация на движение. 

Подкрепи Economic.bg