Знаменитости, печелещи от бизнеса с марихуана

Тя е легализирана в 24 държави по света

Знаменитости, печелещи от бизнеса с марихуана

Марихуаната, която до известно време се смяташе за тема табу, започва да се приема все по-свободно и безпроблемно. Тя се използва като лекарствен продукт в 24 държави по света, включително и в САЩ.

Популярността и за нула време я превърна в голяма хапка за бизнесмените, които виждат в нея универсален продукт за печалба. Ето някои от най-известните личности, които по един или друг начин се опитват да направят малко „зелено“ от „зеленото“.


Боб Марли


Семейството на едно от лицата на марихуаната – Боб Марли, има сделка с голяма компания, занимаваща се с производството на зеленото растение. Крайните продукти на сделката са козметика за баня и масла, които носят името Marley Naturals.

 

Уиз Калифа

Уиз е един от най-известните привърженици на марихуаната в този списък. Той е направил няколко големи ходове, за да спечели пари от една от любимите си дейности. Калифа си партнира с "The Cookie Cо". Съвместно те произвеждат марихуана, наречена „Khalifa Kush“.

Съвсем наскоро, Уиз е подал и документи за търговски права за произвеждането на бира от канабис.

 

Снуп Дог


Той е инвестирал милиони долари в най-различни начинания, свързани с канабиса. Един от най-популярните му проекти е инвестицията в услуга за доставка на „зелено“, наречена от потребителите си „Юбер на плевелите“.

 

Мелиса Етъридж


54-годишната певица си партнира с Greenway Compassionate Relief - базиран в Калифорния медицински диспансер. Техният продукт на работа са „изискани вина с канабис“.

 

Монтел Уилямс


Уилямс е силен поддръжник на марихуаната, която се използва с лечебни цели. Това се дължи на негови лични преживявания. Благодарение на нея, той се справя със симптомите на множествената склероза. Монтел отвори собствен диспансер в Северна Калифорния, също така се бори и за легализацията на марихуаната в щата Охайо.

 

Томи Чонг

 

Томи Чонг пусна няколко свързани с канабиса продукти. Един от тях, Smoke Swipe, е препарат, който отстранява миризмата на марихуана от дрехите. Друг негов бизнес е авторската му серия трева, носеща името Chong Star.

Коментари: 0