Apple ще заложи на „стар“ дизайн в още един нов iPhone през 2020 г.

Слуховете тръбят, че компанията ще пусне второ поколение на бюджетния iPhone SE

Снимка: БТА
19:30 04.10.2019
Както вече стана ясно, Apple се кани да пусне нова версия на бюджетния си модел iPhone SE догодина. Сега излезе нова порция информация по случая и тя е, че дизайнът на телефона ще е като този на iPhone 8, пише GSMArena. 

Първият евтин iPhone SE се появи през 2016 г. и беше предназначен за любителите на по-малки устройства. Главната цел на телефона бе да привлече внимание на тепърва развиващите се пазари, като тези в Азия. 

Още през 2017 г. започнаха слухове за второ поколение. Оттогава изминаха две години и като чели този път вече на хоризонта се оформят очертанията на нов SE модел. За такъв говори анализаторът Мин-Чи Куо, който е известен с добрите си познания за случващото се в Apple. 

По думите му нов iPhone SE ще се появи през първото тримесечие на 2020 г. Според него телефонът ще се продава на стартова цена от 699 долара и вероятно ще има процесор А13, 3GB RAM и ще влезе в тялото на iPhone 8. 

Прогнозите на Куо отиват още по-далеч, в посока на продажбите. Анализаторът очаква от устройството да бъдат пласирани 30-40 млн. бройки през следващата година. 

Само преди седмица същият анализатор коментира, че новото поколение основни iPhone телефони през 2020 г. ще получат сериозен редизайн спрямо този на устройствата от последните години. Очаква се те се появят с дизайн, подобен на стария iPhone 4. Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: apple | iPhone | дизайн | iPhone SE | iPhone 8 | Мин-чи Куо | нови телефони | 2020 г

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини