BLD: Даваме на клиентите си спокоен и добър живот

За последните години BLD има 8 построени сгради на територията на София

13:51 24.08.2019

BLD Bulgaria е строително-инвестиционна компания с дългогодишен опит, част от групата на AG Capital. Фокусирана е изцяло върху изграждането на висококачествени жилищни проекти, съобразени със съвременните потребности на клиентите. За последните години BLD има 8 построени сгради на територията на София със стотици реализирани апартаменти.

Принцип на работа

Компанията се води от принципа, че високото качество на строене е гарант за спокоен живот. Това убеждение е в основата на всеки проект и осигурява комфорта, сигурността на обитаване, ниските експлоатационни разходи, дългия живот на сградите и устойчивата във времето естетика на архитектурата.

Жилищните сгради на BLD се отличават със съвременна архитектура, комфорт и функционалност, като същевременно са съобразени с характера на заобикалящата ги градска среда.


Така инвестиционната стойност се запазва във времето, но и добавя реални ползи за собствениците на жилища в сградите на BLD.

Коректност, прозрачност и високи стандарти

Компанията спазва строги стандарти по отношение на:

- коректното отношение на компанията на всички нива - клиенти, доставчици и институции

- прозрачни бизнес практики в съответствие със световните стандарти

- следване на всички законови изисквания спрямо доставчици и клиенти


През есента на 2017 г. BLD стартира „Building Difference“ - поредица от инициативи, насочени към градската среда, строителството и архитектурата. Целта на дейностите в тази насока е с помощта на експерти в областта и граждани с малки стъпки да се подобрява цялостният облик на заобикалящата среда и на града, в който живеем.

Клиентите са най-важни

BLD създава проектите си на базата на потребителските нагласи и желания. Разбирането на потребностите на клиентите и техните изисквания са пътят на всяка компания с модерен облик и динамично развитие.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: строителство | имоти | жилища | успешните компании | AG Capital | BLD Bulgaria

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини