Какво може да прочетете в новия брой 89 на сп. "Икономика"

На корицата е Стоян Ставрев, управител и собственик на „Българска консултантска организация“

14:00 26.03.2019

Брой 89 на списание „Икономика” (март/април 2019) ще бъде на пазара от 27 март.

Темата на броя за доброто бизнес здраве и дълголетие е важна както за стартиращия бизнес, така и за компаниите, които имат по-дълга история зад гърба си. Всяка организация има какво да добави към нея, но и какво да научи от споделения опит.

На корицата е Стоян Ставрев, управител и собственик на „Българска консултантска организация“ - лидер в разработването на политики и управление на проекти, финансирани от eвропейските  фондове, националния бюджет и различни финансови институции. Той е и съпредседател на комитетите за европейски програми, проекти  и образование в КРИБ.

Продължаваме да отбелязваме 30-годишнината на списание „Икономика” с поглед в годините назад, но и с поглед в бъдещето. Освен със страници от архива на списанието, в броя ни ще откриете и интервю с Румяна Кючукова, първата жена носител на наградата „Мистър/Мисис Икономика” от 2001 г., която сега е зам.-председател на Международната инвестиционна банка, както и с бившия премиер Иван Костов, който е носител на наградата през 1991 г. като министър на финансите. С двамата разговаряме за особеностите на прехода и бъдещите предизвикателства.

В броя ще откриете и още теми:

- Задава ли се мания по паладия

- Новите предизвикателства пред марките

- Да продаваме, но как

- В деня, когатомашините са по-умни от нас

- Автомобилите – лесна мишена на кибератаки

- Бизнес от майки за майки

- Как в България се отглеждат нетипични продукти като гъби шийтаке и микроводорасли

- Свършват ли природните ресурси

Приятно четене!
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: списание икономика | Иван Костов | теми | Румяна Кючукова | брой 89 | Стоян Ставрев | фирмено дълголетие