Credissimo Супер ще предлага услугите си под нова марка

Компанията открива шест нови офиса в страната

Компанията Credissimo Супер, специализирана в обратен лизинг на автомобили, вече ще предлага своите услуги под нова марка - Maxo (Максо). Компанията открива още шест нови офиса във Варна, Бургас, Добрич, Плевен Русе и Велико Търново, а до края на юни ще бъдат открики клонове във всички големи областни градове в страната. 

Maxo предлага финансиране чрез обратен лизинг на автомобил със суми от 3 000 лв. до 30 000 лв., на равни месечни вноски, с период на погасяване до 48 месеца. Финансовата услуга е за физически лица, а единственото условие за кандидатстване е собственост на автомобил. Колата гарантира средствата, а лизингополучателят продължава да я ползва, както и преди. 

„Избрахме името Махо, защото то е съвкупност от предимствата, към които се стремим - максимално висококачествено обслужване на клиентите ни и максимален комфорт на всяка стъпка от процеса. Махо дава повече, защото осигурява достъп до по-високи суми и е удобно решение за всеки, който иска да реализира плановете си лесно и бързо. Заявяването на обратен лизинг онлайн или по телефона отнема само 15 минути, благодарение на редицата автоматизирани процеси“, сподели изпълнителният директор на компанията Славян Ценов.

Изцяло новият модел на финансиране се приема добре на българския пазар. В рамките на първата година от началото на дейността си, получените и обработените заявки за обратен лизинг от компанията са над 6500.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: автомобили | Credissimo Супер | обратен лизинг | Махо

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини