IMMEDIS открива 200 нови работни места във Варна до края на 2020 г.

Ирландската компания очаква финансиране от 25 млн. евро от инвестиционния фонд SEP

Снимка: Immedis.com
15:20 12.06.2019
Ирландската технологична компания Immedis планира да открие 200 нови работни места във Варна до края на следващата година. Към момента в офиса на компанията в морската столица работят 100 специалисти.

Разрастването на екипа се налага, тъй като в следващите месеци Immedis очаква финансиране от 25 млн. евро от инвестиционния фонд Scottish Equity Partners (SEP). Плановете на компанията са предстоящата инвестиция да нареди Immedis на едно от водещите места на световния пазар за предоставяне на данъчни и пейрол услуги. 

Кампанията по набиране на персонал във Варна вече тече активно. Фирмата дава възможност за работа и професионално развитие в сферата на данъчното законодателство, информационните технологии, програмирането, маркетинга, финансите и продажбите. 

"Финансовата помощ и опитът на инвеститор като SEP в развитието на компании в технологичния сектор е още една предпоставка да се придвижим към превръщането ни в световен лидер в сектора, предоставяйки иновативна технология и задълбочени познания в сферата на данъчните и пейрол услуги", коментира изпълнителният директор на Immedis Рори Келъхър. 

Immedis е основана през 2016 г. като част от ирландската финансова технологична група на Taxback. Ирландската фирма разработва и обслужва специализиран софтуер за администриране на възнагражденията на служителите на мултинационални компании, сред които Uber, Wayfair, First Derivatives, NYIT, DCC и Abbvie. Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: работа | Варна | нови работни места | Immedis | SEP

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ