Къде няма да има вода в София на 17 юни

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа

12:57 16.06.2019
На 17 юни 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Манов" кв. „Иван Вазов" се налага спиране на водоподаването от11:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:ул. „Димитър Манов" от ул. „Емил Берсински" до ул. „Д-р Стефан Сарафов".

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Димитър Манов" №17. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | вода | спиране на водата

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини