УниКредит Булбанк с нов главен оперативен директор

След получаване на регулативните одобрения, Септимиу Постелнику ще заеме официално позицията на 1 ноември 2019

10:53 16.09.2019
Надзорният съвет на УниКредит Булбанк одобри назначението на Септимиу Постелнику като нов член на Управителния съвет и главен оперативен директор на банката. Назначението подлежи на одобрение от БНБ и официално вписване в Търговския регистър.

След получаване на регулативните одобрения, Септимиу Постелнику ще заеме официално позицията на 1 ноември 2019 г.

Септимиу Постелнику, понастоящем директор "Банкиране на дребно" на УниКредит Банк Румъния, ще замени Енрико Минити, който напуска групата след 20 години в нея и ще преследва нови професионални възможности, съобщават от компанията.

„Радваме се, че новият главен оперативен директор е вътрешна за групата кандидатура, което показва ангажираността ни към развитието на хората ни“, коментираха Джанфранко Бизани и Николо Убертали, директори на УниКредит за ЦИЕ. „Септимиу е опитен лидер в областта на финансовите услуги с отлично познания за бизнеса и се радваме да му го поздравим с добре дошъл в новата му роля“.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: УниКредит Булбанк | глаовен оперативен директор | Септимиу Постелнику | Ралука-Михаела Попеску Гогля

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини