Броят на сп. "Икономика" за Лято 2020 е вече на пазара

Той идва със специалното приложение Икономика&Лайфстайл

13:12 15.07.2020

Броят на списание "Икономика" за лято 2020 (Юли/Август)е вече на пазара.

Лице от корицата е главният изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова. С нея разговаряме за успешната интеграция с Експресбанк и бъдещия фокус на новата Банка ДСК към иновативни и модерни продукти и услуги – преход, осъществен по време на безпрецедентна криза.

Кризата, която ненадейно се стовари на света, ни напомни – най-постоянното нещо е промяната. Ударът разклати устоите на бизнеса, но пък потвърди, че всяко зло може и да е за добро. Защото накара както хората, така и организациите, да скъсат готовите отговори и в трансформацията да открият нови възможности.

Така спирането на икономическата активност действа отрезвяващо и има оздравителен ефект. Гъвкавите и иновативните ще преначертаят своята пътна карта за развитие и ще поемат към новите хоризонти на успешното си развитие. Това твърдят предприемачи, бизнес лидери, мениджъри и експерти – всеки от своята гледна точка, включително и в темата на броя.

Освен за бизнеса, трансформацията настъпи с пълна сила и в образованието, което се принуди да мине онлайн буквално за дни. На нуждата от ускорена дигитализация в сектора е посветена и конференцията „Образование от A до # - Иновативното училище“, организирана на 17 юли от сп. „Икономика”, Economic.bg, Kmeta.bg, Нова телевизия и Dir.bg. С нея продължаваме дискусията за новите възможности, които дигиталната реалност дава, и как по-бързо и удачно да ги приложим в училища и университети. Защото светът ни вече е цифров и трябва да вървим в крак с промяната.

Списъкът от материалите ни включва още:

-Какво може да направят днешните спасителни мерки за икономиките на утрешния ден;

-Голямото разчистване на дълга;

-Моят дом е моят офис;

-Бизнес от студентската скамейка;

В летния брой сме предвидили и минути за релакс с новото ни приложение Икономика&Лайфстайл.

Приятно четене!
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: икономика | списание икономика | списание | Банка ДСК | Виолина Маринова | брой 97

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини