Кирил Добрев: БСП се връща в местната власт

Левицата се похвали, че има пробив в 15 областни гарда, които през 2015 г. бяха категорично спечелени от ГЕРБ

20:48 27.10.2019
С увереност казвам, че БСП се връща в местната власт. Имаме двойно по-голяма подкрепа спрямо 2015 г. От така излезлите временно резултати за областни градове, БСП е на балотаж в 15 областни града. В някои е първа политическа сила. Знакови крепости на ГЕРБ се пропукаха. Това значи, че гражданите искат промяна и те трябва да повярват, че промяната е в техни ръце. Това каза депутатът от БСп и ръководител на предизборния щаб на партията Кирил Добрев.

Той призова гражданите да са активни на втория тур на изборите следващата седмица. „Ниската избирателна активност подкрепя корпоративния и купен вот, който е много силно изразен на местните избори. Призовавам всички свободни български граждани да излязат на балотажа след седмица“, каза той.

„София не прави изключение. За левицата това е първият балотаж след 2005 г. Нека софиянци помислят една седмица и да подкрепят промяната“, добави още Добрев.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: местни избори | Кирил Добрев | избори за кмет

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини