Остават броени дни за номинации в конкурса "Мистър и Мисис Икономика" 2019

Кандидатури се приемат до 5 ноември, а церемонията по награждаването е на 12 ноември

14:00 01.11.2019
Броени дни остават за номиниране на кандидатури в конкурса "Мистър и Мисис Икономика" 2019. 

Списание "Икономика" и най-голямата работодателска организация у нас - Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) ще раздадат "Оскарите на бизнеса" на тържествена церемония на 12 ноември 2019 г. в София Тех Парк, зала "Джон Атанасов".

Престижните награди и тази година ще бъдат връчени в 10 категории:

-Мистър Икономика;

-Мисис Икономика;

-Индустрия;

-Финанси и застраховане;

-Търговия и услуги;

-Транспорт и логистика;

-ИКТ, аутсорсинг и бизнес процеси;

-Корпоративна социална отговорност;

-Консултантски бизнес/услуги;

-Земеделие и хранителна промишленост.

Срокът за номиниране на кандидати в горепосочените категории е до 5 ноември 2019 г. включително. Номинаци може да се изпращат в КРИБ на имейл office@ceibg.bg, като няма условие номинираните мениджъри и предприемачи да са от фирми, членове на организацията.

Церемонията по награждаването ще се излъчи на 12 ноември 2019 г. от 23,30 ч. по БНТ 1. Водеща е любимото лице от новините Филипа Иванова.

И десетимата победители ще получат статуетка "Рибарят и златната рибка" на Ставри Калинов, превърнала се в символ на конкурса.

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: списание икономика | конкурс | награди | Мистър и Мисис Икономика | номинации | КРИБ | Мистър и Мисис Икономика 2019

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини