Стартира конкурсът за годишните HR награди

Събитието се организира от Българската асоциация за управление на хора

Снимка: БАУХ
БАУХ 14:48 15.11.2019
Конкурсът за Годишните HR награди на Българска асоциация за управление на хора за 2019 г. стартира на 5 ноември 2019 г. Инициативата има над 15-годишна история, като гилдията отличава най-иновативните и успешни HR практики в България, така че да бъдат припознати за ценни от бизнеса, обществото и държавата.

Номинациите ще се приемат до 10 декември 2019 г., след което ще има оценяване на кандидатурите от жури. Победителите ще бъдат обявени на официална церемония в края на месец януари 2020 г.

Кои са конкретните стъпки:
  • Всеки може да номинира колега, екип или организация за някоя от шестте категории;
  • Организаторите ще се свържат с номинираните и ще поведат комуникацията за подаване на самата кандидатура;
  • Крайният срок за подаване на документите и приключване на целия процес е 10 декември 2019 г.;
  • След подаване на кандидатурите следва оценяване от компетентното жури – тази година в него влизат седем HR професионалисти и партньори на Асоциацията.
Тази година организаторите предлагат и възможността за участие в конкурса в качеството на „Спонсор на категория“, т.е. различни компании ще имат възможността да позиционират своя бранд в някоя от категориите и за съответния приз.

Номинациите могат да се правят тук.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: HR награди |

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини