Светломир Николов е назначен за прокурист на „БДЖ-Товарни превози”

Управител на дружеството ще е Иван Личев от „Енергоремонт холдинг”

Снимка: Economic.bg/Красимир Свраков
Светомир Николов е назначен за прокурист на „БДЖ-Товарни превози”, научи Economic.bg от свои източници в жп администрацията. Досега той беше зам.-председател на Съвета на директорите на „Холдинг БДЖ”.

Николов е добре познат в железниците и преди да влезе в холдинга, тъй като е ръководил едно от най-важните поделения в НК „Железопътна инфраструктура” – „Управление на движението на влаковете и капацитета”.

За управител на държавния товарен жп превозвач ще бъде назначен пък Иван Личев, бивш председател на Управителния съвет и финансов директор на частната индустриална компания „Енергоремонт холдинг”.

За управител на „БДЖ-Пътнически превози“ пък ще бъде назначен Любен Нанов, досегашен директор „Финанси и обща администрация”, научи още Economic.bg. Както първи написахме, прокурист на пътническия жп превозвач ще е финансистът Филип Алексиев.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: БДЖ | товарни превози | Пътнически превои

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини