Премиерът Борисов е с отрицателен тест за Covid-19

Повторният тест на началника на кабинета му също се оказа отрицателен

Снимка: БТА
13:21 24.07.2020

Отрицателни повторни тестове за коронавирус са дали както министър-председателят Бойко Борисов, така и началникът на политическия му кабинет Деница Желева.

Припомняме, че преди два часа от пресслужбата на Министерски съвет обявиха, че Деница Желева е дала положителна проба за коронавирус и заради това всички контактни лица с нея са поставени под карантина – в това число и премиерът Бойко Борисов. Карантината важеше до втори отрицателен тест.

Всички служители на администрацията на Министерския съвет трябваше да се тестват, след като в началото на тази седмица бе установено, че двама служители са с COVID-19. Към настоящия момент в резултат на направените тестове са установени нови два случая на заразени от ведомството. Така общият брой на заразени с COVID-19 служители в Министерски съвет става четирима, разкриха още от правителствената пресслужба.

По-голямата част от администрацията на МС вече е тествана, като до понеделник се очаква да станат ясни резултатите и от последните проби.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Бойко Борисов | премиер | карантина | отрицателен тест за коронавирус

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини