Реновиран магазин BILLA в Централна гара отвори врати

Ще се предлагат топъл хляб и жива бира

12:01 27.04.2016

BILLA България направи официално откриване на напълно обновения си магазин в столичната Централна гара. Редица нововъведения пък ще изненадат забързаните пристигащи и заминаващи пътници от цялата страна и чужбина.

И в този BILLA магазин клиентите ще могат да закупят пресен и топъл хляб, изпечен на всеки 30 минути. Реновираният супермаркет ще предложи и апетитни грил специалитети, приготвени на място пред очите на посетителите си, както и висококачествена жива бира. 

Специално място в магазина е отделено на зоната със свежи плодове и зеленчуци, грижливо отгледани в над 200 градини в България от доказани български производители.

„С огромно нетърпение очаквахме магазинът ни в Централна гара отново да отвори  врати. Към момента имаме 102 магазина BILLA в страната. За нас този брой показва огромното доверие, което клиентите ни гласуват вече 16 години и разбира се ни мотивира да продължим да предлагаме качествени стоки, богат асортимент и атрактивни седмични промоции и отстъпки“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Реновираният магазин се отличава с модерен дизайн, голямо разнообразие от свежи и пресни продукти и удобно аранжиране на стоките. Специалната локация на търговския обект ще позволи на всички български и чуждестранни гости на София да се възползват от качествените стоки и изгодните предложения в BILLA. 

У нас веригата вече има 102 магазина в 35 градове в страната.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: откриване | магазин | Иван Цанков

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини