Димитър Димитров, изпълнителен директор на Софарма Трейдинг:

Ще участваме сериозно в консолидацията на фармацевтичния пазар

Награда Мистър и Мисис Икономика 2015 в категория Търговия и услуги

Снимка: Икономика-Александър Нишков
14:00 08.12.2015

Спечелената награда е голямо признание за мен. Човек е устроен така, че обича и се радва на признания, особено когато са от изключително уважавани хора и организации. Искам да отбележа, че тази награда е и за целия екип на „Софарма Трейдинг” и идва в края на една изключително вълнуваща година, донесла ни удовлетворението да видим реализирани две наши професионални мечти. 

Първата е свързана с развитието на собствена концепция аптеки с марката SOpharmacy, която доближава българските пациенти до последните Европейски и световни практики в обслужването на здравни потребности. През 2015-а година осъществихме и друг проект, който бих изразил чрез една интересна сентенция, която прочетох скоро, а именно: „Всички живеем под едно и също небе. Разликата между нас е това, че разглеждаме различни хоризонти”. 

Аз силно вярвам в необходимостта и ползата от хоризонт, затова освен навлизане в ритейл сегмента в България, през 2015 година започнахме и регионална експанзия на Сръбския пазар. Така, че бизнес планът ни за следващите 3 години е пълен, подготвени сме да отговорим на предизвикателствата на фармацевтичния пазар, които очакваме да бъдат свързани с консолидация, в която смятаме сериозно да участваме.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: пазар | награда | Димитър Димитров | Мистър и Мисис Икономика | Агрион финанс | Svilosa AD | Красимир Коцев

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини