Нова пътна тапа в столицата от днес

Причината е ремонт на бул. "Черни връх"

11:10 23.06.2016

В София се очаква нова пътна тапа заради преасфалтиране на голям участък, свързан със строителството на метрото. Движението ще бъде затруднено в участъка от бул. „Черни връх“ от ул. „Елин връх“ до ул. „Тодор Каблешков“. Това съобщиха от Столична община. 

От днес до 25 юни 2016 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по бул. „Черни връх” между ул. „Тодор Каблешков” и ул. „Сребърна”, като по крайната дясна лента на булеварда в посока Околовръстен път се извършва контролирано пропускане на превозни средства.

От 26.06.2016 г. до 29.06.2016 г. се забранява:
влизането на пътни превозни средства по западната половина от пътното платно на бул. „Черни връх” между ул. „Хенрик Ибсен” и ул. „Орел”. Движението се извършва двупосочно в източната половина от пътното платно на булеварда в същия участък;
влизането на превозни средства в двете посоки по ул. „Хенрик Ибсен” между бул. „Черни връх” и ул. „Рилски езера”;

От 00.00 часа на 30 юни 2016 г. до 4 юли 2016 г. се забранява:
влизането на пътни превозни средства по източната половина от пътното платно на бул. „Черни връх” между ул. „Сребърна” и ул. „Орел”. Движението ще се извършва двупосочно в западната половина от пътното платно на булеварда в същия участък; влизането на превозни средства в двете посоки по ул. „Сребърна” между бул. „Черни връх” и кръстовището на ул. „Сребърна” с ул. „Люба Величкова”. 

Променени са още спирките и маршрута на автобусите от градския транспорт, които минават в района.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: ремонт | движение | метро | парен локомотив | Метро кеш енд Кери | отлив на инвестиции | Eli Lilly | Loxo Oncology

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини