Стоян Ставрев, Управител на „Българска консултантска организация”:

Радваме се на новите предизвикателства

Работим по иновативни проекти, казва носителят на награда "Мистър и Мисис Икономика 2016" в категория "Консултантски бизнес"

14:06 13.12.2016

Наградата "Мистър и Мисис Икономика 2016" в категория "Консултантски бизнес"  е огромно признание за екипа на "Българска консултантска организация". По-важното - това е признание и за целия консултантски сектор, защото е доказателство за това, че консултантската подкрепа придобива по-голяма популярност и все повече се оценява от бизнеса.

За нас това беше една трудна година, изпълнена с много предизвикателства и с много нови проекти. Много от тях продължават и през 2017 г. Фактът, че сме оценени точно през тази година ни дава надежда, че успяваме да се справяме, въпреки предизвикателствата, или именно заради тях. Надяваме се, че за нас, както и изобщо за бизнеса в България, предстои по-успешна и лека 2017-та. 

Надяваме се, че в съвместната ни работа с партньорите ни от КРИБ – успешни компании, които сме щастливи да консултираме, ще имаме много нови възможности да разработим нови проектни идеи, идеи които са иновативни и интересни и чието изпълнение, ще окаже влияние върху икономиката и бизнеса в страната като цяло.

Вярвам, че това, което ни помогна да спечелим тази награда, е качеството на услугите, които предоставяме. Благодарен съм на своя екип, с който създадохме и поддържаме стандарт за качество на работа. Радвам се, че това се оценява.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: награда | лични снимки | Сотбис | Pixel 4 | британски търговци