Два луксозни автомобилни центъра отварят в София

Клиентите на Jaguar Land Rover и Volvo ще могат да се възползват от всички услуги в премиум обстановка

Два нови центъра за луксозни автомобили ще отворят в София. Те са насочени към клиентите на Jaguar Land Rover и Volvo и ще предоставят комплексно обслужване – големи изложбени пространства, сервиз, консумативи, зони за употребявани автомобили и др. Това обявиха инвеститорите от „Мото Пфое“ при първата копка на обекта, предаде репортер на Economic.bg.


Двата луксозни автомобилни комплекса са събрани в обща локация, разположена на Околовръстния път на София, близо до Северната скоростна тангента. Общата площ на парцела е 53 дка, а двата центъра ще се простират на около 20 хил. кв. м. Новият обект трябва официално да отвори врати в началото на 2018 г., а инвестицията е около 20 млн. лв.


Инвеститор е официалният вносител на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover за България – „Мото Пфое“. Компанията има повече от 20-годишна история в България и е най-успешният автомобилен дилър у нас.


Комплексите ще бъдат сред най-модерните в Централна и Източна Европа. Те ще отговарят на най-високите съвременни стандарти, ще разполагат със свръхмодерни технологии, така че да посрещнат нуждите дори на най-взискателните клиенти. Това ще е първата самостоятелна локация на Jaguar Land Rover и Volvo в България.


„Целта ни е тези 2 проекта да се превърнат в най-красивата перла на автомобилостроенето и неговото представяне в цяла Югоизточна Европа“, заяви съуправителят на „Мото Пфое“ Димо Николов.


Двата автомобилни центъра ще разполагат с няколко електрозарядни станции от последно поколение, така че да посрещнат нуждите и на собствениците на електромобили. „Електромобилите вече са основен приоритет на всички автомобилни производители, така че изграждането на тези станции е нещо задължително и има важна роля в нашата стратегия“, отбеляза съуправителят на компанията Атанас Фурнаджиев.


Двата комплекса ще предлагат и зона за употребявани автомобили с доказан произход, а инвеститорът ще изгради за своя сметка цялата необходима инфраструктура на новия обект.


Това е третата локация на „Мото Пфое“ в София, след тези в жк. „Люлин“ и жк. „Младост“. „От няколко години сме наясно с нуждата от трета локация в София. Световната икономическа криза забави инвестиционните ни планове, но ето, че днес започваме изграждането на нашия трети обект в София“, заяви собственикът на компанията Филип Пфое.


Фое припомни думите на баща си Карл-Хайнц Пфое от 1995 г., при отварянето на първия обект на компанията в жк. „Люлин“. „Вярваме в бъдещото развитие на България и знаем, че предприемаме правилен ход, защото винаги искаме да бъдем с една крачка пред потребителските очаквания“, заявява основателят на „Мото Пфое“.


„Новият ни обект ще отговаря на най-модерните тенденции в развитието на технологиите и ще предлага на клиентите много високо качество на обслужване, което ще надхвърли техните очаквания“, отбеляза сина му Филип Пфое.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: България | София | инвестиция | клиенти | луксозни автомобили | Volvo | центрове | електрозарядни станции | Мото Пфое | Jaguar Land Rover

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини