Колко струва един обяд с Уорън Бъфет

Обядът с американския милиардер продължава около 3 часа

12:06 10.06.2017

Анонимен ентусиаст плати 2,6 млн. долара за обяд с американския милиардер Уорън Бъфет. Това се случи на благотворителен аукцион в САЩ, а търгът бе организиран от самия Бъфет в онлайн платформата за пазаруване eBay. 

Победителят в търга получава възможността да проведе 3-часова среща с милиардера, като на нея може да присъстват максимум още 7 души.

Обядът се провежда в престижния ресторант "Смит и Воленски" в центъра на Ню Йорк и победителят може да зададе всичките си въпроси, които го интересуват.

Темата, която може би е единствената тема-табу по време обяда, е за бъдещите инвестиции на Уорън Бъфет.  Всичко друго може да се дискутира на дълго и на широко. 

Средствата, които се събират от търга, се даряват на фондация "Глайд", която помага на хората без дом в Сан Франциско. До момента събраните средства от ексцентричната проява са над 24 млн. долара. 

Миналата година обядът с американския милиардер бе продаден за рекордната сума от 3,45 млн. долара. 
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: eBay | търг | Уорън Бъфет | обяд

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини