Правителството отново смени директорите в НДК

Както се случи при рокадата през февруари, и сега изпълнителният директор Мирослав Боршош запазва мястото си

16:20 17.05.2017
След като през февруари служебното правителство смени членовете на Управителния съвет на НДК, сега това прави и редовният кабинет. От Борда са освободени Марио Анастасов и Светлодара Енчева, които бяха назначени със заповед на служебния вицепремиер Деница Златева.

На мястото на двамата вече бивши директори министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 г. Лиляна Павлова, която е принципал на дружеството „Конгресен център София" ЕАД, назначава Борислав Велков и Лазарина Стоичкова. Първият беше управител на столичната зала „Арена Армеец“, а в последствие и на русенската „Булстрад Арена“.

Както се случи при рокадата през февруари, и сега изпълнителният директор Мирослав Боршош запазва мястото си в Съвета на директорите.

НДК ще бъде домакин на председателството на България в Съвета на Европейски съюз през 2018 г. Там ще се провеждат всички срещи на високо равнище. По този повод Националният дворец търпи мащабен ремонт на обща стойност 35 млн. лв. Кампанията "НДК Промяната" се очаква да приключи през септември 2017 г.

В интервю за Nova днес Деница Златева коментира, че предвидените средства за ремонта на НДК няма да стигнат.

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате на нашата страница във Facebook или да използвате нашия RSS фийд, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: НДК | смяна | Съвет на директорите | борд на директорите

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ