T MARKET отвори нов магазин в „Люлин“

Това е 31-ят обект от веригата в столицата

12:54 22.06.2017

На Кооперативния пазар в столичния квартал „Люлин“ днес отвори врати новия T MARKET. Общата площ на обекта е над 1000 квадратни метра, като на 750 от тях е разположена търговската зала. Прилежащите му помещения са изцяло реновирани с модерно оборудване и дизайн.

Това е третият магазин от веригата в „Люлин“ и 31-ят в столицата. В новия супермаркет клиентите могат да открият над 7000 артикула от всички стокови групи, в това число свежи плодове и зеленчуци, винаги прясно българско месо, топла ястия и изпечени на място хлебни изделия. Магазинът е зареден и с голям асортимент от нехранителни стоки и продукти за дома.


„За нас като компания е изключително важно да осигурим на клиентите възможността да си набавят всички необходими им продукти в ежедневието в близост до дома. Затова приехме предизвикателството да преобразим този обект и да го превърнем в практично и удобно място за пазаруване за живеещите в „Люлин“, сподели по време на откриването Едвинас Волкас, генерален директор на компанията-инвеститор „Максима България“.


„Максима България“ е част от холдинга MAXIMA GRUPE, който оперира вериги за търговия с бързооборотни стоки в Литва, Латвия, Естония, България и Полша. Първият T MARKET у нас отваря врати през 2005 година. Към средата на 2017-та броят на супермаркетите на компанията са 62, разположени в 30 града в цялата страна. Над 1400 са служителите, които работят за веригата. 

През миналата година компанията отвори 14 нови магазина, а инвестициите й в пазара на търговия на дребно в България надхвърлиха 19.6 милиона лева.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | Люлин | откриване | магазин | Максима България | T MARKET | Едвинас Волкас

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини